Zpět do obchodu

Registrace

Přenosný monitor dechu, nebo monitor pod matraci?

Přenosný monitor dechu nebo monitor pod matraci?

Každý rodič, který vybírá monitor dechu pro miminko, chce vždy to nejlepší. Na trhu jsou monitory stacionární pod matraci a monitory přenosné, jaký z nich vybrat?

Monitory pod matraci se obvykle skládají z citlivých senzorů. Informace o dechu miminka jsou přenášeny senzory do monitorovací stanice dechu. Tyto monitory nelze používat při společném spaní, nebo pokud je postýlka přisunutá a přímo naléhá k posteli rodičů, senzory budou snímat dech nejen dítěte ale i dospělých.

Přenosné monitory se připevňují na oblečení nebo plenku dítěte a monitorují dýchání prostřednictvím přímého kontaktu s dítětem. Monitory tohoto typu nevyužívají žádné senzory, ke sledování dýchání stačí malé zařízení umístěné v blízkosti bříška miminka. Bezdrátové monitory dechu přinášejí mnoho výhod, které u stacionárních verzí nenajdeme.

 

Přímý kontakt s dítětem

Díky tomu, že je bezdrátový monitor dechu v přímém kontaktu s miminkem, je schopen detekovat i ty nejmenší dechové pohyby, což vám umožní přesně sledovat každý nádech vašeho miminka. Přímý kontakt také dává možnost stimulovat miminko vibracemi během apnoe. V případě ohrožení monitor nejen spustí zvukový poplach, ale dalšími vibracemi se pokusí dítě probudit. V mnoha situacích bude vibrace stačit k tomu, aby dítě začalo znovu dýchat.

 

Malá velikost – vezměte si ji všude s sebou

Bezdrátový monitor dechu je malých rozměrů, lze jej zabalit do přebalovací tašky, takže si ho můžete vzít vždy s sebou na dovolenou, k rodičům nebo do další postýlky, kterou máte v bytě. Bezdrátový monitor dechu se snadno instaluje, stačí jej připnout na plenku nebo oblečení dítěte, nemusíte složitě Snuzu napojovat, či instalovat pod matraci. Mobilita bezdrátového monitoru dechu vám umožňuje zajistit bezpečný spánek pro vaše dítě, ať jste kdekoli.

 

Nic neztratíte a hodně získáte

Při výběru bezdrátového monitoru dechu nemusíte dělat kompromisy. Přenosný monitor dechu nabízí díky svému designu a použité technologii vysokou přesnost monitorování dýchání a neomezenou mobilitu.

Zpět do obchodu